Dag 13 –- Min bästavän

Hon kan inte beskrivas med ord. Hon är en person som stått mig nära sen dagen jag föddes. Nämligen min kusin Stephany Lahti. Hon är född 95 och var då ett halvår när jag kom till världen. Vi har bråkat lite då och då men det finns alltid så mycket att berätta till henne/mig så då kan vi inte vara osams. Den bruden har gjort så himla mycket för mig och jag försöker ge något tillbaka men det går inte bra. Vet inte hur jag ska tacka henne för allt.

Jag älskar dig

 

 

 

 


Dag 12 - Min outfit

tog bara tre snabba bilder!


Newkid, Norlie & KKV och Flipsyde

Håller på att ladda ner låtar till datorn just nu som imorn ska ner till mobilen! Det ska bli najs, så slipper jag alltid söka på youtube osv. Det kommer att bli Newkid, Norlie & KKV och Flipsyde för tillfället. Nu ska jag tvätta ansiktet och ta ut kläder tills imorn, får se vilket väder det blir dock. Börjar 12:30, så det är näääääz!
 

Dag 11 –- Min väska

Just nu har jag min lilla beiga Colombia väska som jag fått av min mormor för ca 5 år sedan. Började använda den förra veckan för första gången! Datorn har jag i handen för att min väska inte är så stor. Jag har block, pennor och min plånbok i den.
 

Fika

Idag var jag i stan med min kusin Carla som ska vara här i drygt en vecka. Vi åt på donken och tog en fika inne på Espresso House, det var mysigt att prata lite. Ska snart spela The Sims Social på facebook.. FINNS INGET ANNAT ATT GÖRA! Är skit trött och ska inte sova nu. Iallafall, sitter i Daniels härliga soffa och lyssnar på musik. Han har bra smak den killen. Ska sova här idag igen, börjar nämligen 12:40 så får kanske skjuts till T-Centralen!
 
 

Dag 10 -– Mina syskon

Jag har tre syskon, två bröder och en syster. Alla är äldre. Jag börjar med den yngsta:
 
Michel Vargas -
 
Ursprungligen från Colombia, flyttade till Sverige som ettåring. Han är den personen som alltid är positiv. Han tänker aldrig på det dåliga med livet/något. Vi har mycket gemensamt och spenderar ganska mycket tid med varandra, framför datorn, och tiden bara ökar. Han gör mig alltid på bättre humör och är alltid så trevlig mot ALLA. Det borde verkligen finnas mer folk som min bror. Jag har flera kompisar som frågar om jag vill byta bror och att jag borde uppskatta honom mycket mer, men icke sa nicke! Jag visar aldrig hur mycket han betyder för mig, men han vet innerst inne, att jag ALDRIG skulle vilja byta ut honom mot någon. Så underbar är han, att han sätter på sig min klänning och sånt för att gå till en maskeradfest!
 
Sebastian (Sebas) Vargas -
 
Ursprungligen från Colombia, flyttade till Sverige som tre åring. Han är den personen som bryr sig mest om mig men visar det på ett udda sett. Jag vet att han gör det pågrund av allt han säger till mig. Han ger mig tips och bestämmer saker som jag måste göra, för att inte bli som "honom". Han vill inte att jag ska faila gymnasiet, bli fet eller olycklig. Han har en stor passion som kock. Grym på att laga mat och göra sallad är han! Mycket kreativ men ändå så envis. Han har verkligen en skön, konstig och irriterande humor, vilket han inte har ärvt från vår familj. Vi bråkar och kommer inte överäns så ofta, men när vi gör det, så har jag en underbar tid med honom. Tack vare han så känner jag mig starkare och väldigt motiverad till att göra saker, för min framtid, för min familj i framtiden, mina päron och för att göra honom stolt! Har ingen bättre bild på honom, tyvärr..
 
Diana Davalos -

Ursprungligen från Colombia. Min syster, min förebild och min gudmor. Jag har alltid sett upp till henne eftersom om har kommit så långt i livet, hon vet alltid vad som är bra och dåligt. Hon mobbar mig alltid för att jag är så pass "osmart", vilket jag verkligen inte är, och borde bli blond, enligt henne. Hon har sin egna härliga familj, superstora hus och lönande företag. Är helt klart avis på henne. Hon har alltid vart den perfekta som aldrig skapade problem eller gjorde något dumt som barn, det gör henne till den personen hon är idag, helt underbar. Hon kan helt enkelt inte beskrivas med ord, förutom att hon alltid funnits där för mig när jag haft det tufft.

Overslept

Omg.. hur duktigt kan man vara.. Jag försov mig med en timma! Vi har redan börjat och jag kan tyvärr inte åka dit nu. Fan vad sur jag blir.. har feber också! Imorn är det första riktiga skoldagen och jag har ingen aning om vad jag har för lektioner. Jaja.. nu håller jag på att äta frukost iallafall :)
 
Har ny bakgrundsbild på datorn btw!
 

Studiebesök

Imorgon ska jag på studiebesök med min klass i Stockholms Universitet. Vilket betyder att jag åker 40 minuter innan vi börjar, super najs! Ska ta ut kläder samt ta en dusch nu. På fredag börjar jag med lektioner enligt schema.. är inte alls taggad! Fast alla andra skolor började igår/idag så jag ska vara glad över det. Uppdaterar mer imorgon!
 

Backstabbare..!

Nu på senaste tiden har jag läst så mycket hat på nätet. Vad händer med folk egentligen? Jag vet att folk förändras, men varför kan dom aldrig bli till bättre personer? Varenda "känd" blogg jag läser så finns det alltid något hat, då menar jag inte "jag hatar grodor" osv. jag menar "jag hatar den där horan". Är man en bättre person om man kallar någon slyna, hora, fitta eller? Mina kompisar är också så.. Därför har jag brutit kontakten med en hel del på sistonde. Jag klarar inte av att lyssna på när andra säger något illa om en gemensam/min kompis och sedan så vänder den ryggen, ger ett fejksmile till den såkallade bitchen och är skit trevlig. Antingen så är man tyst eller så gör man något åt det. Jag har också varit så innan, men nu känner jag medlinade för varenda lilla person, så det finns inte i min ordbok/värld. Vart är världen påväg? Visst, man kan tycka illa om folk, men man behöver inte bevisa det för någon! Varken för bloggen, twitter, facebook eller irl. Jag är helt enkelt trött på det, helt seriöst!
 
Till alla er som känner sig som en sån person: Tänk om din "bästavän" backstabbar dig och berättar allt som skulle "stanna mellan er två" till andra personer? Tänk också innan du pratar om någon. Du har ingen aning om hur mycket bättre och mindre problem det skulle bli för dig och andra!
 
Det var "allt" jag ville säga. 

Dag 9 –- Min pojkvän/drömpojkvän

Eftersom jag är singel så ska jag beskriva min drömpojkvän:
Han ska absolut vara längre än (1.56 är jag), så det blir nog inga problem :3
Inte vara blyg, vilket jag kan vara ibland.
Snäll, social och smart, som är ett stort plus.
Han ska inte vara en sån kille som säger "Du får inte göra.." si och så, allt handlar bara om tillit!
Sen om han kan spela gitarr eller något annat bra så är det ju ett stort plus.
HAN SKA ABSOLUT HA MUSKLER OCH VARA SNYGG!

 

Next: Nacka!

Sitter på bussen påväg till Slussen för att möta upp några där, vi ska nämligen ha sju-kamp i Hellasgården, vilket ligger i Nacka! Fast bussarna och tuben matchar ganska bra så det kommer inte ta så lång tid. Jaja, snart ska jag börja med 30 dagar igen, så att ni kan lära känna mig en aning bättre! (Y)

MIN

Sitter och "organiserar" datorn just nu medan jag laddar ner lite grejer. Inte för att man får det direkt, men jag gör det ändå, det är MIN dator nu! Skulle dra och gymma men det var något annat som kom i vägen så får nog göra det imorn istället. Ska höra med lilla Julia och se om hon vill haka på. Snart ska jag iallafall kolla på Life Unexpected. Den serien är skitbra! Rekomenderas starkt!
 
kan inte vända på bilden, sörry

BLOGLOVIN BYTE ?

Follow on Bloglovin

Första lunchen!

Sitter och äter i Eastanbul med mina tre nya vänner och käkar hamburgare samt som vi lär känna varandra bättre. Vi alla har ganska mycket gemensamt. Imorn ska vi träffas i Slussen och ta sällskap till Nacka, Hellasgården där vi ska ha sjukamp. Blir nog najs. Men snart ska vi börja dra mot T-centralen. Uppdaterar mer sen!
 

My new baby!

Sitter i skolan just nu och lämnar in några kontaktuppgifter samt fixar datorerna. Vi får en varsin MacBook Air! Vi sitter i några lokaler i stan för tillfället, ska samlas här varje dag i två veckor tills man kan komma in på dom riktiga lokalerna/skola. Det har gått två dagar och jag verkligen trivs med mina nya klasskompisar och så. Kommer nog bli tre riktigt grymma år. I LOVE IT HERE!
 

Dag ett avklarad!

Idag var det första dagen i skolan och det var skit najs. Är nöjd med min klass och har en as skön mentor! Tre år ska genomföras så det är bara att sätt igång med min konstiga socialitet. I CAN DO THIS!


Ingen utgång

Ligger i soffan hemma insnurrad i ett täcke. Jag fryser men ändå så svettas jag.. Som ni kanske märkte nu så stannade jag hemma för att jag inte kan stå rakt. Hoppas att jag blir frisk imorn. Första skoldagen på gymnasiet på måndag, kan inte missa det. Är det någon som ska börja gymnasiet snart? isf, vart då?

En härlig sommarbild från en härlig juni dag!


Magsjuk ?

Vaknade klockan halv sex idag för att jag va tvungen att spy. Såklart så blir man sjuk den dagen då The Voice är! Typiskt mig. Nu ligger jag iallafall i sängen och lyssnar på NRJ. Dom har verkligen grymt bra låtar på deras kanal. Ska vila ett tag till sen ska jag fixa mig. Tar bussen vid ca kvart i sju till Danderyd, om jag klarar av att stå.. Buhu!


Mörgönpäss

Kom nyss hem till min kusin för att övertala henne att gå ut på en morgonpromenad med mig, men hon vaknade nyss så hon pallar inte.. Det är skit fint väder, men ändå inte för varmt, det gillas. Idag ska jag åka till stan och köpa lite kläder med pappa. Hör av mig senare om det!

kika in på hennes blogg:
http://fpl.blogg.se/


Promenad med vovvarna!


Me no good

omg.. första gången jag spelar plump.. gick väl ändå inte så dåligt.. eller?


Fia med knuff

Sitter hemma hos Linna och spelar Fia med knuff. Jag äger henne! Ska faktiskt sova över här ikväll igen. Får se vad vi hittar på för något. Jag vill bara softa dom sista dagarna innan gymnasiet..


ung08

kom hem till linna för drygt en timma sen. vi va i stan på ung08 med veronika och snackade massa. det va fett med folk, varav att 85% var fjortisar/p12or. så irriterande när dom går i underkläder och med mobil + ciggpaket i bhn.. skäms! jaja, ligger nu i sängen och ska ha en lång tupplur. ska nämligen vakna tidigt imorn.


bedtime

herre min gud, borde ligga och sova! men det är faktisk så att jag har läst några riktigt intressanta bloggar som jag följer nu. imorn ska jag upp tidigt, fixa mig, åka till åkersberga, träffa en kompis sen åka till kungsträdgården. någon som ska dit ? :]


Mjukt

Igår sov min kompis Julia hos mig, vi kollade på film och hade tjejsnack. Vi satt också ute i solen med varsitt täcke, sjukt skönt och mjukt!



Dagens look

Idag ska jag till Täby och träffa Azba för att ta en fika och catcha up lite. Det va ett fint väder innan men nu blev det molnigt och grått. Så jag var tvungen att byta kläder.. men får ta och använda tröjan en annan dag istället!

 


Pinocchio på Ipaden

Kollar på pinocchio just nu. Hela svenska filmen finns på youtube! Innan kollade jag på Tummelisa. Jag älskar gamla Disney filmer :3


Dags att börja om.

Blött väder ute, så jag tänkte: Okej.. Nu är det 10 dagar kvar tills jag börjar i en helt ny skola, med helt nytt folk och där jag känner ingen. Jag började med att ta bort skräp jag inte ville ha kvar. Tog nyss bort 168 kontakter, alla mina meddelanden, 810 bilder och 490 facebook-vänner! Men nu ska jag äta frukost.. elle rättare sagt middag..?
 

Gårdagens look

Igår fyllde min syrra år så vi firade det hemma hos min moster med hela familjen. Testade faktiskt att ha en sicksack-mittbena. Fick ljuvliga kommentarer för det ;)