Andra dagen!

Kom nyss hem, idag var det en tuff dag. Vi har haft sjukt mycket gäster och städat alla hotellrummen. Däremot är vi fyra personer på ett rum. Det är tre jätte gulliga tjejer som är snälla, men ändå lite jobbiga. Fast det kanske är så för att jag håller på att lära mig hur man gör. Men iallafall. Linnas pappa kom nyss hit för att lämna mina tabletter, en tjocktröja och ett tält. Jag och Linna måste kampa i tio dagar eftersom lägenheten här ska bli uthyrd då.. så ja.. lycka till för oss..
 

Första dagen på jobbet, check!

Åh herregud vad jag är trött! Idag slutade jag kvart över fyra om mina fötter gjorde ganska ont. Menmen.. vad gör man inte för pengar! Jag kom nyss hem med Linna efter att ha tagit en långpromenad på stranden och snackat om livet och vad vi vill göra i framtiden. Mitt svar var helt enkelt att jag inte vet, men något med språk att göra. Snart ska jag iallafall gå och lägga mig eftersom jag jobbar imorn också.. Godnatt!
 
En bild från idag.
 

ALL BY MYSEEEEELF

Idag är det min kompis första dag på hennes sommarjobb medan jag börjar imorgon. Sitter i lägenheten helt ensam och lyssnar på All by myself... känner att det passar in i stämningen! Snart ska jag kolla på The Big Bang Theory. Har nyss käkat frukost iallafall. Min kompis kommer hem vid fem tiden så tills dess så ska jag hinna handla mat, test-åka till jobbet och sen plugga lite tyska! Hörs :)