Marriot's Playa Andaluza Hotel

I söndags så kom vi fram till hotellet. Det var helt fucking amazing, faktiskt.. den bästa presenten jag fått! Första gången jag är på ett femstjärnigt hotell. Hitills har jag badat, spelat pingis och biljard samt tränat. Är helt död just nu! Jaja, nu ska jag bada för att slappna av kroppen lite. Hörs!

Enjoying the sun!


22-26

Vädret är så härligt här borta, mellan 22-26! Hur har ni det i Sverige?

Dagens bilder

Btw.. mitt här är vinrött nu!
 


 
 
 

Time for sun!

This is what I wore today, I've had that dress in like four years now!

Inte det varmaste, men bättre än Sverige

Sitter i soffan och har nyss kommit hem från en lång dag. Har hunnit leta kläder, handla mat, åka till sjukhuset och vandrat runt lite här och där. Är skit trött.. Jaja, nu ska jag kolla på film med familjen och sen sova. Ska nämligen vakna tidigt och springa på morgonen. Hoppas att ni har det bra där borta!
Varmt väder för den här tiden ;)

Feedback tack!

Lyssna på covern och säg sedan vad du tycker om den :)

RESA!

På fredag åker jag till Spanien med släkten! Jag har inte ens börjat packa eftersom jag inte har någon aning om det ens kommer att vara varmt.. Det är typ 17 grader, så får se! Kommer då inte kunna blogga förutom när jag har tillgång till internet, but I will try! Men nu ska jag börja..

Nytt

Har nyss skaffat VideofyMe och Twitter!
VideofyMe, Twitter: vqnessas

Videofyme..?

Funderar på att börja videoblogga, men vad ska man berätta egentligen.. Vad skulle ni vilja höra?

My babe


Pepparkakor!

Bestämmde jag mig för att vara lite julig av mig. Tog fram pepparkaksdegen och mina söta former. Tog bara tio minuter totallt! Älskar färdigdeg :) Dock så lämnade jag dom i ugnen någon minut för länge..

Outfit

Fett kallt ute.. så det blev något slappt