CHANNING TATUM MARATHON

Ska nu kolla på min och Natalis "CTM". Nääääääz!

FET FEST JAO

Är just nu i Mälarhöjden hos min käre vän Emma och firar halloween i förtid. Sjukt najs äre och det är helt jävla full packat i hennes crib. Nu kör man all in!

Banken

Skapade nyss ett konto på SEB så jag kan få mina studiebidrag. Yeeeeeee, har väntat i ett tag nu.. blir förmodligen mycket shopping och fika för min del ;)
Ska gå till bussen nu iallafall, ska på möte. Hörs sen!


IT'S SNOWING

Herre min gud.. Kollade nyss ut genom fönstret och ser att hela jävla terrassen är fullt av snö.. Har inte skaffat mig en vinterjacka än. Just nu tänker jag på dom två till höger;

GOSSIP GIRL

Började dagen med ett danspass på gymmet runt halv tio. Sedan gick jag till skolan, började halv ett. Hade Engelska, Matte och Samhällskunskap. Slutade sedan vid kvart i fem. Tar fan nästan en timme att komma hem.. Åh vilken lång dag jag har haft. Ligger i sängen och kollar på gossip girl, säsong 6! Det finns bara tre avsnitt än så länge och det är så jävla spännande så att det inte är sant!
Ett avsnitt från säsong fyra ;)

MY DREAM CAME TRUE!

Åh, Jag bara älskar choklad ♥ 

Gårdagens

Igår var jag på model grejen och det gick fett bra, men så fort också! Make-up-artisterna var hur trevliga och sociala som helst. Det blev 200 bilder för 3000:- och fotografen var grym och jätte söt. Jaja, nu måste jag städa mitt rum och fixa lite små grejer på bloggen. Hare gött.
 

MHS

Kom nyss hem och ska börja packa lite kläder. Väntar på att Linna ska komma hem til mig så vi kan dra tillbaka till stan för att fotograferas. Vi ska nämligen till Model House Sweden. Jaja, måste leta efter kläderna jag ska ha. Hörs sen :*

Samhällskunskap

Sitter i skolan och har samhällskunskap.. fett tråkigt. Hade nyss matte prov och det gick helt ok. Idag slutar jag halv ett, vilket är soft. Jag, Rawaan och Dilara ska käka någonstans i stan. Får se vad det blir :)
Mina sötnosar

HISS

Måste bara rekommendera ett program som går på Kanal5!

Det är 14 personer som tävlar inom smink, proteser, 3D-design, mekaniska robotar och skulpturer. Jag är en som person som gillar att se tävlingar, t.ex. Projekt Runway osv. Om ni också gör det så borde ni kolla på FaceOff, fett roligt och spännande!


No school

Idag så försov jag mig, så bestämde mig för att stanna hemma istället. Har mest bara legat i sängen och degat. Nu ska jag iallafall lägga ansiktsmask, duscha och städa rummet..

Jag vill flytta till Lidingö.

 

Chuck/Ed Westwick

Han är så jävla sexig!

Allt, på en och samma gång

Tar en paus i några dagar nu. Allt bara rasar ihop, på en och samma gång.. Världens sämsta fredagskväll för mig.


Post

Åh, kolla vad jag fick i posten idag!
 

Dag 21 –- Min åsikt kring abort

Jag tycker att det inte är något fel med att göra en abort, ibland så förvantar man inte sig att visa saker kommer att ske. Om man lixom blir våldtagen, varför skulle man då behöva behålla barnet, eller varför ens behöva föda det om man inte vill? Alla har rätt till att göra vad som helst, bara man inte påverkar eller skadar någon på grund av dina val. JAG ÄR LIBERALIST! Nej, men det upp till var och en.. Jag skulle nog inte fått en annan syn på någon som gjort abort. Så, abort är okej, för min del. Dock så är det inte okej om man har vart gravid i flera månader!
 
 

Chicken legs

Ouff.. Har haft det ganska fullt upp dom senaste dagarna. Varje dag så har jag åkt hem och direkt satt mig ner för att plugga. Idag var det en lång dag (8.15-16) och sista lektionen var gympa på Friskis & Svettis. Jag och Rawaan stannade och styrketräna i två timmar extra, något jag märkte var att det fanns så sjukt snygga och kralliga killar, dom hade värsta snygga armar och ryggar, men tyvärr.. så hade dom kycklingben. Varför tränar killar aldrig benen för!? Jaja, är nu klar med mina läxor, så imorn blir det ett till träningspass med Rawaan! :)