Pigg som en ärta

Idag vaknade jag upp superglad på allt! Jag tror nog det måste ha vart vädret och all ljus som lös in genom fönstret imorse som fick mig på så bra humör. Känner att det är på väg att bli vår nu! Man kan alltid hoppas.

Jag började dagen med att äta en nyttig frukost och städa hela huset, förutom mitt rum. Jag vet inte varför men det bara blev så. Ska snart fixa min garderob och ta undan alla saker som ligger på min soffa. När jag är klar med det så ska jag börja plugga till mitt matteprov och människans språkprov. Det kommer bli svårt att hinna, men jag ska försöka i alla fall!


Face-mapping

Ett tips till er med finnar. Finnar har med din hälsa och göra. Frågan är vart kommer de ifrån. Har ni hört talas om Face-mapping? Själv får jag bara finnar på zon 1 och 3, alltså låter den artikeln väldigt rimlig.
Kolla vart dina finnar brukar vara placerade och läs sedan om den zon du har.

Zon 1 och 3: Blåsan och matsmältningen – Se över din kost, addera mer grönt och drick mer vatten. Se även till att sova ordentligt och var noga med att tvätta bort rester av schampo, balsam och stylingprodukter.

Zon 2: Levern – Här kan det vara läge att dra ner på alkoholintaget, onyttig mat eller mjölkproukter. Problem i det här området kan också vara en indikation på att man är allergisk eller känslig mot någon mat. Undvik ”nattamat”, då din lever behöver återhämta sig för att vara på topp hela nästa dag.

Zon 4 och 10: Njurarna – Se till att du håller en bra vätskenivå genom att dricka mycket vatten och dra ner på dryck som torkar ut, tex läsk, kaffe och alkohol. (Se även till att byta ut handdukar och örngott ofta. Liksom att sprita av mobiltelefonen då och då).

Zon 5 och 9: Andningsorganen – Personer som röker eller har allergier tenderar att ha acne här.

Zon 6 och 8: Njurarna  – Mörka ringa under ögonen kan vara ett resultat av uttorkning. Bottoms up på vattenglaset!

Zon 7: Hjärtat  Kolla ditt blodtryck och se även till att du inte använder smink som irriterar din hy. Se också till att träna regelbundet, få frisk luft och dra ner på mängden salt.

Zon 12: Magen – Här kan du fundera över att testa en detox eller att addera mer fiber i din kost för att hjälpa matsmältningen.

Zon 11 och 13: Hormoner – Många tjejer upplever att de får finnar i just det här området under ägglossning. Acne som kommer av stress och hormonförändringar kan ibland lindras genom att dricka mycket vatten och äta mer gröna grönsaker, men om svår acne i det här området är beständig kan det vara idé att prata med en läkare om eventuell obalans i dina hormoner.

Zon 14: Sjukdom – Utslag i det här området kan vara ett tecken på att din kropp kämpar mot bakterier för att undvika att du blir sjuk. Vila är bästa receptet!

Psst! Kom ihåg att detta är generella riktlinjer. Bara för att du får finnar på näsan betyder det INTE att du har problem med hjärtat. Har du svåra bekymmer med acne är det alltid bäst att kontakta en hudläkare eller en dermatolog för analys, tips och råd.

Källa: Veckorevyn

Nås på facebook !

Åh herregud.. Min älskling funkar inte. Man kan bara nå mig på facebook.

Något grönt

Gjorde nyss ett enkelt tilltugg för att få bort sötsuget. Dock gick det inte så bra eftersom jag bara ville ha mer.. var såååå gott plus att jag kände mig lite nyttigare.
Blandade i avokado, mozzarella, gurka samt salt och peppar.
 

Tjuvjakt - Tandtråd

Jag bara älskar den här låten, tycker att den är riktigt skön att lyssna på när man bara sitter hemma och degar :)

Koka ägg!

Igår var det första gången jag "lyckades" koka ägg! Kändes ett steg närmare till eget ansvar. Haha, sjukt jag vet. Vaknade nyss och ska koka ägg igen, hoppas det går lite bättre nu. Ville bara berätta det :)

Onödigt inlägg.

Åh herregud. När jag kom in till Täby Combat så sade jag att jag ville köra en testomgång men han i recceptionen sa "Nej, det är tyvärr fullt" så jag gick till Täby istället med min kusin som också skulle testa. Det jobbiga var att vi var tvugna att vänta från klockan 18-21 då Daniels träning var. Han skjutsade ju oss så vi fick gå runt hit och dit i ungefär tre timmar. Jag som var så taggad på att testa och börja till höstterminen, menmen.. kanske efter sommaren då. Ni kanske tänker "Det är väl inte så farligt ?", nej det är inte så farligt, men jag bara hatar Täby Centrum på grund utav det falska folket där. Såklart så träffade man på alla gamla vänner man hade då jag var en "Täbytuggare".. Jaja, det här vart bara ett blajinlägg.

Ska man skriva under?

Funderar på att  börja på kick & thaiboxning till höstterminen, vet dock inte om jag har tid med fyra timmars träning. Ska iallafall åka till Täby Combat med Daniel och testa ett pass vid 18. Hoppas att man inte blir gul och blå bara..

Dags att träna

Käkade nyss frukost med min kusin och ska snart fixa oss för att dra till gymmet. Passar på nu när jag är så sugen och har all tid i världen. Ska nog satsa på mage/armar eller bara kondition

Run towards a more beautiful you

Kom nyss hem efter en timmes löpande ute i det kalla. Känns bra men ändå inte, kommer säkert att bli sjuk eller något..

Mysigt...

Känner att jag börjar bli sjuk, vilket inte är okej! Lovet har precis börjat och jag har massor med planer inför veckan. Jag ska inte ställa in något iallafall. Sitter i sängen och läser, lyssnar på musik och ska snart försöka att laga något ätbart, får se hur det går. Ska nog bara stanna hemma ikväll, ta mina droger och bli frisk.

Seg som fääääään

Är helt seg efter igår. Lärde känna en snubbe från min skola igår så vi bestämde oss för att dra på fest tillsammans. Var ute med några randoms som man lärde känna i Sollentuna. Hade det sjukt najs. Nu är jag iallafall hemma och städar rummet eftersom jag har inget annat att göra. Men lite förändring är alltid bra.

Mums

Dagen har gått så fort men ändå är klockan bara halv fyra! Har hunnit äta tacobar med Albert och även fikat. Vi snackade om lite olika saker vilket var mysigt. Nu sitter jag hos mamma som är på patienthotellet i Danderyd. Vi väntar fortfarande på resultat efter proven men hon mår redan bättre. Hoppas på det bästa bara! Ska snart börja dra mig hemmåt för att rasta hunden och plugga.
That dude bought me some chocolate, how cute!

Kalmar!

Sitter på tåget just nu på väg till Kalmar för att besöka min kusin som jag inte träffat på fem år. Ska bli kul iallafall. Jag ska vara där hela helgen och jag får inte ha tillgång till internet, alltså ingen mobil eller datorn. Lycka till för mig utan mobil i tre dagar lixom! Jaja, ska fortsätta att njuta mina få timmar kvar med internet och käka godis. Hörs på söndag!
 

Happy Valentine's Day

Jahaja. Idag är det den 14 februari, det är då alla är med sina älskade och myser. Det gör jag är att jag spenderar tid för mig själv och försöker uppskatta allt jag har i livet. Alltså att jag inte accepterar vem som helst bara för att ha någon att vara med. Visst, jag är singel, men lycklig. Fast jag känner ändå att det börjar växa fram några känslor, hehe ;) Passade på att köpa en Ben&Jerry's och kolla på Valentine's Day för att det passade till min ensamhet idag. Haha, hoppas att ni alla har det trevligt med nära och kära. Pussar och glad alla hjärtans dag!

Romme med skolan

Kom nyss hem efter en helgrym dag i Romme med skolan. Lärde känna nya personer från de andra klasserna, vilket är ett plus. Eftersom jag inte hade åkt på ungefär två år så bestämde jag mig för att åka den enkla gröna backen. Det gick faktiskt rätt så bra, men åkte bara den eftersom de andra såg fett läskiga ut..
Ja, jag vet.. Jag ser helt muppig ut, men men..

VILL TILLBAKA!

Det var så skönt & jag hade inga bekymer.

Frukost!

Vaknade nyss och är helt sliten. Igår var jag med min bror och Isa hemma hos mig. Vi satt och kollade på Paranormal Acticity 4 och TBBT hela kvällen. Nu ska jag iallafall äta min nyttiga frukost!
 

FaceTime

Sitter och camar med min lilla Nati och snackar om hur vår pissdag har varit. Jag gör henne sällskap medan hon äter middag och bullar. Hennes mamma lovade mig att jag skulle få en bulle, så Nati: GLÖM INTE MIN BULLE IMORGON! Fast nu har våra mammor tagit över FaceTime och så..
 
 
 

Fruktsallad!

Var lite små sugen på något så bestämde mig för att börja vara nyttig. Min bror åkte ner till ICA för att handla lite. Nu sitter jag med min fruktsallad, mina skolböcker och kollar på TBBT!


Februari månad

Helt sjukt hur fort tiden går, det har lixom redan gått en månad av 2013. Min februari månad kommer att bli fullspäckad med olika händelser som jag verkligen ser fram emot.