Toppenväder

Eeeey yo!
Är hemma med Ella och min moster har nyss kommit. Så hon passar på att fixa hennes naglar.. Solen skiner starkt så vi ska snart ta en promenad/sätta oss i gungan och sola. Borde passa på nu när det är ett toppenväder! Senare idag kanske jag ska ut eftersom en kompis ska ha fest, får se om jag går eller inte.

No sleep

Sitter i rummet och snackar skype med min käre vän Linna. Hon är i Hollywood, så vi har inte snackat på en vecka.. Känns som ett år. Ella har nu somnat så.. letar lite kläder samtidigt. Kommer antagligen inte sova förens imorn. Haha, hare gött!

Vote for Blue Rosett

Hahah, här gjorde jag en till, vart fan inte nöjd, men orkar inte göra om den. Sök på Blue Rosett !
 

Vote for Fashion

Åh, har inte bloggat på några dagar nu. Det är eftersom jag har sovit borta dom senaste dagarna.. så ja.

Just nu sitter jag med Ella och designar en väska. Rösta bara genom att klicka på länken. Länka gärna vidare väskan om ni nu vill ha chansen att köpa den. Snart ska vi göra en till, kom tillbaka om en halvtimma!

Ifall den inte kommer upp direkt, så sök antingen på mitt bloggnamn/vanessa vargas/Clementina, då kommer en leopardfärgad väska fram ;)
 
 

Springpass..?

Känner att jag måste vända lite på dygnet! Fett jobbigt att jag missar en hel dag av att bara sova. Menmen.. Idag ska jag iallafall få mitt busskort så det blir skönt, då kan jag komma ut från den här lilla tråkiga staden och träffa mina vänner. Ska nu fixa mig lite sen tror jag att det blir ett springpass i det här dåliga vädret, får se. Puss!
En bild på mig och min fina vän Linna som nu är i Hollywood, saknar henne redan!

Bedtime

Sitter just nu i vardagsrummet, helt död, medan jag läser bloggar och kollar på lite filmklipp. Finns inte så mycket mer att göra klockan 4 på natten lixom. Jeremias har nyss somnat, så rolig och social är han. Funderar på att låta honom ligga kvar i soffan för att jävlas lite ;). Nu ska jag iallafall kolla på tv i tio minuter, sen så får det bli sängdags. Hör av mig om.. några timmar? 


Room makeover

Någon gång efter sommarlovet så ska jag göra en stor room-makeover! Men måste bestämma mig först för hur det ska vara, ett problem är att en hel vägg är en garderob och den andra väggen har ett fönster.. Kan inte direkt göra en fondvägg med någon cool design på känner jag. Vi får se iallafall. Än så länge såhar jag bestämt mig för att ha något i den här stilen!
 
 
 

Dag 3 –- Mitt favoritband

Jag har faktiskt två favoritband. Ett som jag lyssnade på under en långtidsperiod förra året och en som jag drogat sönder i två månader nu. Kan berätta lite om båda :D
 
Boyce Avenue:
Ett amerikanskt band som började att spela in covers på youtube och fick en stor efterfrågan. Medlemmarna är bröderna Alejandro Manzano, Fabian Manzano och Daniel Manzano. Efter några år och videoklipp så har dom börjat göra sina egn låtar, vilket jag tycker är superbra, har en favorit. Dom gör alla låtar mycket finare och ibland sin egen version. Första gången jag lyssnade så var dom helt okej. Sen lyssnade jag en gång till och jag gillade dom mer!
 
Dead by April:
Ett svenskt metalcore/synthrock band från Göteborg som bildades 2007. Deras debutalbum gavs ut år 2009. Under 2010 lämnade båda gitarristerna, Pontus Hjelm och Johan Olsson, bandet. Hjelm är numera en av bandets låtskrivare och producenter, som har skrivit bandets låt "Mystery" som tävlar i Melodifestivalen 2012. Låten gick direkt vidare till Globen och finalen. När jag hörde "Mystery" för första gången på Spotify, så vart jag direkt kär i den låten. Lyssna på texten vettja!
 
Youtube krånglar som fan, så klicka bara på spacet som är vitt!

Fortsätt så!

Åh, vaknade upp med massa mejl i mobilen, hade fått kommentarer och personer som ville att jag skulle besöka deras bloggar. Jag älskar att läsa bloggar, dock inte Kisse/Dessie/Hugo rosas bloggar, och vara med i tävlingar. Så det är bara att kommentera om ni har frågestund eller tävlingar! Somsagt.. Jag vaknade nyss upp med Pamela och ska nu äta frukost! Ganska sent, jag vet.. Nu ska jag inte babbla mer om tråkigt skit! Hör av mig snart :)

OMG!

Hade nyss redigerat stilmallen på bloggen och så råkade jag trycka på återställ! Nu är allt borta och jag orkar inte fixa det nu.. Tog en sån här just nu bara. Ändrar väl imorn eller något

Dag 2 –- Min favoritbild som liten

När man var liten, så älskade alla kurragömma. Lådor var mitt hemliga gömställe!

Syssling

Sov hemma hos min kusin Pamela idag. Vaknade upp med världens nackspärr och träningsvärk så vi tog ett varmt, skönt och långt bad med peeling och skrubb. Senare kom våra kusiner dit. Vi grillade, sjöng och bara snackade om lite grejer. Har lärt mig massor med nya tounge twisters på svenska och spanska, ganska svårt.. Kom nyss hem med henne iallafall och letar efter sommarjobb! Har fått en i täby en så länge.. Jaja, hör av mig!
Här ser ni min super-glada syssling ;)


Dag 1 - Bakgrundsinformation

Föddes i Karolinska Sjukhuset 5 Maj 1996. Mamma är från Colombia och pappa från Peru, vilket gör mig till halv colombian och halv peruan, men ändå svensk. Jag har två bröder och en syster som är äldre. Har också en Golden Retriever på snart 9 år. jag kan prata engelska, svenska och spanska flytande varav att jag pluggat franska i fyra år. Jag slutade nyss nian i Internationella Engelska Skolan, Täby. En av de bästa valen jag gjort. Jag har en fet släkt, inte utseendemässigt dåra, på mammas sida då mer än hälften bor i Colombia. Har träffat nästan alla en gång. En av mina drömmar är att åka till Afrika för att ge kläder till de fattiga barnen men även de vuxna. Jag är jätte intresserad av språk, men vill ändå jobba med ett eget företag, vet dock inte inom vad. Det var lite kort och sammanfattat bakrundsinformation om mig!

lär känna mig

Dag 1 -– Bakgrundsinformation
Dag 2 –- Min favoritbild som liten
Dag 3 –- Mitt favoritband
Dag 4 –- Min fobi
Dag 5 –- Något som betyder mycket för mig
Dag 6 –- Min dag
Dag 7 –- Det här gör mig glad
Dag 8 –- Min favoritlåt just nu
Dag 9 –- Min pojkvän/drömpojkvän
Dag 10 -– Mina syskon
Dag 11 –- I min väska
Dag 12 –- Min outfit
Dag 13 –- Min bästavän
Dag 14 –- Mina föräldrar
Dag 15 –- En förebild
Dag 16 –- Min älsklingsmat
Dag 17 –- Den här veckan
Dag 18 –- Här bor jag
Dag 19 –- Min drömkyss
Dag 20 –- Något jag vill ha
Dag 21 –- Min åsikt kring abort
Dag 22 –- Min åsikt kring giftermål
Dag 23 –- Något som får mig att må bättre
Dag 24 –- Snyggaste kändisen
Dag 25 –- Mina planer för helgen
Dag 26 –- Det här saknar jag
Dag 27 –- En nyfotad bild på mig
Dag 28 –- En låt du avskyr
Dag 29 –- Din skola/din klass
Dag 30 –- Denhär månaden