Påsklov!

Äntligen är det dags för påsklov! Idag var det sista dagen för mig i skolan eftersom att jag åker ner till Tyskland med min kära vän Linna snart. Ska vara där nere i åtta dagar! Jag borde egentligen sova men ska ändå åka om drygt tre timmar. Har haft det lite tajt med att hinna med allt de senaste dagarna så nu kan jag äntligen få sätta mig ner och få vila. Jag kommer att ha tillgång till internet en timme om dagen. Då ska jag försöka att uppdatera mer, blir säkert mobilbloggning men jag tar med mig datorn ändå. Dock så glömde jag kameran...
 
Idag var jag på teater i odenplan med Natali eftersom en spanskalärare var en av skådespelarna. Allt var på spanska så det var faktiskt bara jag och Natali som skrattade när det var kul. Alla andra hade ett svenskt manus men hängde aldrig riktigt med vad dom sa.

Tipsa!

Känner att jag inte har den blekaste aningen om vad jag ska skriva. Det är helt tomt i skallen om vad ni vill läsa. Så langa några ideer om vad jag kan skriva om som ni skulle gilla läsa :)

Såhär spenderar jag min fredagskväll!

Först gick jag på bio med min gamle vän, hennes pappa och hans dejt. Vi kollade på filmen Du gör mig galen. Måste bara säga att den var skit rolig och inte alls som jag förväntade mig. Hade aldrig sett trailern så kanske inte lika konstigt. Efter bion så drog vi hem till henne och nu sitter vi bara och ritar med vattenfärger, vilket bara är skönt och trevligt!

It's time to make some changes

Har nu kollat på massor med olika inspirationsklipp. Hittade en som inspirerade mig som fan till att lyckas. Han nämnde att det enda som hindrar oss är våra telefoner, vår tv osv. Så har nu bestämt mig för att ta en paus från det mesta. Tog bort massor med onödiga appar som t.ex. spel, fotoappar osv. Kommer dock att fortsätta blogga lite då och då. Men nu kommer det stora steget. Den kommer att vara av i några månader tills jag nått allt jag vill.

Depression

Stannade hemma idag eftersom jag mådde skit dåligt igår. Har sovit i 14 timmar och jag vet inte vad som händer i mitt huvud just nu. Imorgon har iallafall en viktig presentation i engelska som jag måste klara.. så det possitiva idag är att jag får mer tid till att förbereda mig. Ibland känner jag att när man blir för stressad så stängs hjärnan av och får en blackout. Det brukar hända mig hyfsat ofta och då kan jag gå ner i depression under ne period. Men nu måste jag återhämta mig riktigt fort eftersom jag har nationella direkt efter påsklovet.
 
Ska nu börja plugga lite, hör av mig senare.

Hemmadag

Efter en väldigt lång helg så sitter jag bara hemma och tar det lite lugnt. Skulle egentligen gymma men jag tyckte att jag kunde spendera min söndag på att göra något lite mer "lugnare". Jag bestämde mig för att kolla på lite filmer, gå ut en promenad och nu sitter jag i köket med mina böcker och kollar på Modern Family. Den serien är så sjukt bra då man typ känner igen sig och grymt duktiga skådespelare, rekommenderas starkt för dom som älskar komedier!


Rumpa & ben

Idag och på fredag så har jag studiedag samt utvecklingssamtal. Ska spendera min lediga tisdag på gymmet tillsammans med Rawaan. Känner att jag ska passa på att dra till gymmet utan att stressa mig dit. På mitt schema så står det att jag ska träna rumpa och ben, så tittade på några klipp på youtube där dom visar sjukt bra övningar. Testade lite igår kväll och man kände hur det brändes om benen. Här får ni dom två jag kommer att använda mig av idag :)

Nutriway

Har nu fått hem min Nutriway Omega-3 tabletter! Eftersom att jag inte äter fisk så förlorar jag mycket viktiga proteiner som jag behöver. Mamma har ju startat ett litet företag och säljer massor med olika och sjuktbra produkter. Hittills har jag köpt shampoo, inpackning, balsam och lite andra små saker.
 

Lördag

Vaknade för drygt en timma sen och var fett bitter. Jag vet inte varför men helt plötsligt så är jag inte direkt på världens bästa humör. Ska nog spendera min tid genom att fixa lite småsaker, gå en powerwalk och kanske behandla mig själv med lite kärlek. Det var ett tag sen jag gjorde det. Menmen, ska nu ha lite olika rutiner för varje dag. 
 

Eat a snack!

Om du planerar att skippa frukost, lunch eller middag efter ett träningspass, ät åtminstone ett hälsosamt mellanmål inom två timmar efter gymmet. Det är viktigt för att bygga upp dina muskler. Om du inte äter något, kommer din kropp börja riva ner dina muskler för att producera energi så att du kan orka dagen.

Rubbing your eyes

Att pilla runt munnen, ögonen eller näsan efter ett träningspass orsakar bara problem. Gymmet är en "grogrund" för bakterier.

Det jag menar är att du ska vara så försiktig som möjligt genom att torka maskiner före och efter du använder dem. Torka svett från ansiktet med en handduk hemifrån och tvätta händerna efter ett träningspass. Det är hundratals människor som rör all gymutrustning varje dag, och då du inte tvättar händerna, delar du bakterier med alla.

Mitt träningsschema

Har nu skrivit klart mitt träningsschema! Från och med nästa vecka ska jag försöka hålla mig till den för att bygga mina drömmuskler. Det ända som saknas är lite motivation och som ett "matschema" för att hålla koll på mitt dagliga intag. Lite jobbigt att jag har matkort och att nästan alla resturanger bjuder på pizza, tacos, pasta, kebab och massa onyttigheter. På måndag så ska jag börja med LCHF-dieten, iallafall försöka..
 
Mitt träningsschema

Måndag: Kondition. Intervall 10MINx2
Tisdag: Ben och rumpa. Squats 10x2. Hopprep 20x2 varsitt ben. Stepp-bräda 10x2. Rumplyft 10x2. Utfall 10x2. Benlyft 10x2.
Onsdag: Kondition. Löpning distans/VILA
Torsdag: Armar och skulderblad. Skivstång 10x2. Cirkelgym 1MINx2
Fredag: Mage och rygg. Plankan 1MINx2. Attacken 15SEKx2. Stomachpower 10x2. Jobbiga lyftet 10x2. Knockout 10x2
Lördag: Långpromenad/VILA
Söndag: Powerwalk/VILA


Change clothes!

Till er som tränar:
Undvik att ha på dig svettiga kläder i timmar efter träning. Förutom att man känner sig lite äcklig om man har på sig sina svettiga och illaluktande träningskläder, så kan du få kroppsakne pågrund av allt fuktighet. Det bästa är att duscha och sätta på sig torra kläder, iallafall så ofta man kan.

Ain't Nobody Got Time for That!


Bara att köra.

Har nu pluggat klart och det gick helt okej förutom att jag åt upp nästan allt godis. Bad Vanessa, bad. Pratade nyss med Rawaan och vi har bestämt oss för att gymma imorgon. Har fortfarande träningsvärk och ligger efter med lite plugg, men det ska fan inte hindra mig!
 
 
 
 
 
 

Studytime

Kom nyss hem efter en ganska härlig men lång dag. Hade ett oförberett läxförhör på människans språk och det var inte alls som någon förväntade sig. Det var två frågor, som vi inte visste något om.
 
Imorn har jag matteprov om geometri och det kommer säkert inte alls gå bra. Har inte lyssnat något på lektionerna, för det så får jag skylla mig själv om jag får F igen. Nu har jag fixat fram lite saker så att jag håller mig vid liv under min pluggtid. Wich me good luck!
 
 

Allmänt glad

Jag vet inte hur det kommer sig, men jag är bara sjukt glad idag. När jag kom hem så satte jag på musik direkt och bara började dansa i mitt rum. Nu har jag lugnat ner mig lite iallafall och letar fortfarande efter vad jag ska ha på mig till min mosterns överraskningsfest.