Hälsa & Skönhet

Hmm.. How do I start..
Först börjar jag med att säga att jag ska ta min blogg seriösare nu. Känner att jag är så bloggsugen hela tiden men vet bara inte vad jag ska skriva om för att hålla bloggen intressant. Men en sak vet jag. Jag ska börja rekommendera saker inom skönhet och hälsa. Mina föräldrar är med i ett företag och jag har lärt mig så mycket inom det, så ska dela med mig till er. Inläggen kommer att gå under kategorin: Hälsa & Skönhet
Hope you'll enjoy it :)
 
  Btw så fick jag mitt första special paket idag!! LOVE IT.

Dåligt immunförsvar eller vad?

Vad är det med mig!? Mitt immunförsvar är inte det bästa. Jag har vart sjuk sen i lördags och känner mig mycket bättre nu men.. detta verkar hända nästan varje månad!
 
En gång, varannan månad är jag sjuk, oftast lördag-tisdag stannar jag hemma. Det är alltid så att jag mår dåligt i magen, spyr och undviker att äta under de dagarna. Sen helt plötsligt mår jag bra!? Det är jätte jobbigt och många börjar bli oroliga över att jag kanske har något, min mamma tror nu att jag har någon början till bulemi eller så. Men nej, det har jag verkligen inte. JAG ÄLSKAR MAT.
 
Det enda jag kan göra nu är att vara glad att det är över, om det kommer tillbaka så blir det doktorn dirket!
 

Segt

Åh. Känns så segt att det är så lite update på bloggen. Min fokus ligger någon annanstans atm. Försöker planera ut hur jag ska göra under sommaren, i tvåan och allt. Försöker styra upp grejer och sköta om mig själv så det blir tyvärr så att bloggen får komma i andra hand just nu. Men så är det ibland. Snart när jag har fått ordning på allt ska jag lägga all min fokus på bloggen igen. Men jag ska åtminstone försöka.
 

Förlåt!

Jag har verkligen inte haft tid att blogga. Antingen har jag varit med mina kompisar, släkten eller pluggat. Det kommer före bloggen! Men tänkte uppdatera lite med bilder då jag inte kunnat blogga :)




 

 

 


 



 

 










GRATTIS TILL LILLA MIG!

Bjuder på denna sliskiga bilden :*