Nyklippt

Ville bara berätta att jag nyss har klippt mig, kanske inte är en sån stor skillnad men men. Kan inte lägga upp en bild på resultatet, är på en internet-cafe, igen. Kanske senare. åker hem på tordag och landar på torsdag natt. Jag vill faktiskt inte hem, vill stanna i en månad till!

Internetcafe

Sitter inne i ett internetcafe just nu. Har nyss käkat colombiansk frukost och det var sjukt gott. Idag ska jag sola som en galning! Hör av mig när jag kan och har wifi! Puss

KFC

Det fanns Wi-fi i KFC här borta i Spanien så ville passa på att blogga. Det är runt 27 grader just nu och på dagarna är det 35+, helt sjukt hur skönt men lökigt det är! Nu ska jag äta lite KFC mat :D


Flyger med norwegian

sitter på flyget just nu och kollar på mästerkatten filmen eller något. Vi landar om 1-2 timmar sen ska vi till min favorit restaurang, har inte vart där på snart två år! love chinease food! Skål så länge!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813983/images/2012/pic_5006d0a2ddf2b3274d0000d7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813983/images/2012/pic_5006d0a2ddf2b3274d0000d7.jpg" class="image">


Hund promenad

Är ute med hunden och min osociala bror som pratar i telefon.. så kul för mig. Har nyss gått förbi min andra brors jobb nere i centrum för att ta farväl. Gonna miss him! Här är en superdålig bild på dom två just nu..


Outfit

Påväg till stan för att köpa lite kläder med familjen. Ska tydligen till Spanien på onsdag, så måste ha riktiga sommarkläder. Fick reda på det för tre dagar sen!


Känner mig älskad..

Ett samtal från mamma för några timmar sen..
 
Mamma: Hej gumman, vad har du för dig?
Jag: Inte så mycket, är ni klara med att handla på IKEA?
Mamma: Okej. Ah det har vi. Har du busskort med dig..?
Jag: Nej..? Ni är ju tio minuter ifrån mig, ni skulle väl hämta mig?
Mamma: Vi har köpt för mycket grejer och glömde helt bort dig, så det finns inge plats i bilen. Vi hämtar dig imorgon istället.
Jag: Tack för att ni glömmer mig.
 
Herregud.. Får sova över en natt till helt enkelt. Men idag är iallafall min andra kusin också här. Nu blir det film :D

Dag 8 –- Min favoritlåt just nu

Just nu har jag två stycken som jag drogar sönder. Beror på vilken tid det är ;)
 
 
 
 

Stockholm

Idag var jag i stan med min pappa för att leta efter lite kläder, kolla vart min nya skola ligger och hur jag skulle ta mig dit. Det är inte alls långt. Man går av vid Östermalmstorg och sen går man i bara tre minuter! Skönt ska det bli, att börja om på nytt igen. När jag satt i bilen såg jag min lilla kusin och min moster käka vid donken. Vi följde med dom hem och sen bestämde jag mig för att sova över. Mysigt är det! Imorn får vi se vad vi hittar på 😄 Hon tvingar mig att sova med ett gossedjur, haha 🐶 Tycker ni att vi är lika på något sätt?


Frukost

Såhär nyttig var jag imorse ;)


HAHAHA!

Bestämde mig för att göra ett litet collage. Men en med mer min humor! Hoppas ni fattar skämtet ;)
Funtar på att börja göra flera sådanna bilder, vad tycker ni ?

Dag 7 - Vad gör mig glad

'Ellå!
Jag vet inte vad som egentligen gör mig glad. Jag tror nog att det är min fula hund. Min fula hund som för nästan än vecka sen sprang runt med en tratt.. Åh, jag vart så jävla kär i honom då, han krockade vart han än gick och jag vart tvugen att ta hans äckliga hundmat i handen och ge honom. Nej men seriöst.. Att köpa något kan få mig på toppenhumör! Det är mest tröjor och shorts, särskilt neonfärgade grejer! Dock så kollar jag mest runt i affärer på väskor och på nätet. Tycker att man verkligen sticker ut då och alla kollar på en som om man vore någon slags.. filur.. med smak för kläder. Här är ett kollage på det jag gillar mest.

Neon

Dag 6 - Min dag

Kul att det är idag jag måste skriva om. Har spenderat min dag hemma och med ett snabbt springpass. Det var inget fint väder så passade på att fixa saker på datorn, ex. sommarjobb, rensa min facebook, överföra mina bilder osv. Efter att jag hade gjort allt det så gick jag ut och sprang i ca 40 minuter, sen började det regna. Gud vilken tråkig dag, jag vet.
Btw.. Skulle göra en kvällsmacka för ett tag sen.. det gick inte bra eftersom jag var tvungen att hyvla osten själv!
Är van att redan ha färdighyvlad ost.
 
 

Cirkus Maximum

Sitter och letar kläder på nätet. Helt sjukt hur snygga plagg det finns där. Jag hittade 44 saker som jag ville ha, men det vart ca 2900 DOLLAR! så nääää, beställer kanske en eller två. Vaknade för drygt en timma och ska nu äta lite. Åh, det första jag såg var ett brev på mitt nattbord. Blev glad, men är dock rädd för clowner!
 

Dag 5 –- Något som betyder mycket för mig

Det är faktiskt mina vänner. Just nu är det mest tre stycken, inget illa menat till alla mina andra vänner. Men just dom här tre brudarna har vart där för mig i vått och torrt, när jag haft det som tuffast. Sophia Watson, Stephany Lahti och Linna Salen (bilder i samma ordning), dom brudarna gör så att jag ens orkar stå rakt upp idag. Jag skulle skriva en hel bibel om var och en, men ni skulle nog inte läsa det så.. Så ja.. Dom tre betyder mycket.
 
 
 

Bra start !

Åh.. jag har nyss börjat med en ny blogg och jag suger redan. Som sagt... jag har iallafall inte sovit hemma på mer än en vecka. Så har inte haft tid. Kom nyss hem från gymmet och är inte alls trött. Jag har dygnat i snart två dagar och ikväll med, dock så finns det lite grejer som har hållt mig vaken ;) Nu sitter jag hemma med min bror + kusin. Ingen aning om vad man ska göra ikväll.. kommer troligen att få utegångsförbud nu!

Ny design

Nu har man ändrat designen lite snabbt. Tycker bara att den är för smal, annars är den jätte söt!
Vad tycker ni ? ;)

Dag 4 –- Min fobi

Jag har en fobi för grodor/paddor. Jag brukar alltid se jätte många på hemvägen, eftersom jag måste gå upp för en ca tio-meters trappa i skogen. Ibland får jag ta värsta omvägen istället, vilket är då en kvarts promenad längre.. Jag klarar verkligen inte av att snabbt springa förbi. Känns som om paddorna kommer att attackera mig eller något. Jag vet att den inte kommer göra det, men blir ändå rädd.
 
Ser ni inte värsta stilla/mördar-blicken? Den rör sig inte eftersom den vill leka lejon bakom ett träd som ska hoppa på en antilop vid gräshagen!! Blä för paddor.

Alex & Jeremias

Kom nyss hem till Alex med Jeremias och ska sova här inatt. Pallade inte sova hemma en kväll till så, ja.. Idag så hade jag det fett trevligt med släkten och Ella. Fick en hel rygg/ben/fot-massage av Jeremias pappa. Helt sjukt hur mycket han kan om muskelbesvär och nerv-grejsimojser! Fick reda på att jag dricker för lite vatten, sover snett och äter för lite kött osv..
 
Här är två bilder, den första på Alex och mig (1år gammalt)
 
Den andra på Gabriel Iglesias aka Mr.Fluffy och Jeremias (1år gammalt)