MASSA PLUGG.

Ryskaprovet var tydligen på onsdag, då har jag Människans språk prov också. Wish me good luck..!
 
 
 
 

Ryska

Gaaaaash, har ryska prov imorn och jag är inte alls redo! Kom på det för typ tio minuter sen att jag måste verkligen plugga.. Ska nämligen åka till Ryssland i sommar med Dilara och hennes mor, måste förbereda mig. Idag har jag iallafall bara softat med Daniel och kollat på Happy Feet 2. Den var grymt bra må jag säga!

The boy in the striped pyjamas

Sitter och läser "The boy in the striped pyjamas" av John Boyne. Den boken är faktiskt jätte bra skriven och man vill bara fortsätta läsa. Men jag får inte eftersom vi ska läsa fyra kapitel i taget på engelskan. Rekommenderar den starkt för personer som vill veta hur folk hade det tidigare och få ett annat perspektiv av förintelsen!

Dag 22 –- Min åsikt kring giftermål

Glömde bort att jag hade en lista med "30 Dagar". Fortsätter på den nu :)
 
Ett äktenskap är något väldigt vackert och något som en flicka oftast drömmer om. Att alla borde ha rätt till att få gifta sig, man med kvinna, man med man, kvinna med kvinna osv. Jag har inget emot "gay-marriage". Bara det är kärlek så ska vem som helst få gifta sig, ung som gammal! Jag kommer säkert att vänta med att gifta mig eftersom jag vill jobba arslet av mig direkt efter skolan för att sedan få tid till familj och ha pengar. Vad tycker ni?

SJUKT GRYM

I snart en vecka så har jag lyssnat på en "Don't wake me up" av Cris Brown cover på youtube av en skit grym person. Det som är unikt är att hon är världens yngsta transsexuell som sjunger så himla fint. Hen sätter verkligen alla toner! Lyssna så får ni se själv.

League of Legends

Laddade nyss ner League of Legends till min mac och är super glad. Min broshas brud hjälpte mig att fixa lite. Snart så ska vi alla tre spela en match för skojs skull, vilket är näääääz!

Positively


On my way to school


Move along just to make it through

En låt som har fastnat i skallen! 

College 2015?

Har funderat, väldigt länge nu, att gå på college efter gymnasiet. Skulle vara skönt att komma ifrån Sverige i några år och bara plugga och jobba där borta. Jag anser att möjligheterna till en lyckad framtid är mycket större i USA. Plus att jag vill leva det där studentlivet som på alla filmer. Det är alltid ett plus med snygga killar, fester, värme och sånt. Jag har redan börjat kolla på olika men förstår inte vad kraven är. Jaja, det återstår och se :).
Är det någon annan där ute som är intresserad i detta?

Neutrogena!

Åh, äntligen är jag frisk. Har nyss tvättat ansiktet på djupet och jag känner mig redan fräsch och ny. Dock är jag fortfarande lite krasslig i halsen men det hindrar mig inte! Nu ska jag raka benen och tvätta håret. Måste förbereda mig för näst sista partyt på höstlovet!

DISNEY CUPS

Fick fyra presenter av mami, vart helt överlycklig!