Dag 20 –- Något jag vill ha

Drömkroppen-
 
Pengar-
 
Christian Louboutin skor-

Finito

Nu så har jag fixat klart min blogg, helt själv! Den var inte så avancerad som alla andra, men det är en bra start iallafall. Lyssnar på musik och dansar. Hör att mina sjuuuuukt snygga grannar har fest, så ja.. jag gör det bästa av min hemma lördag :)

Dag 19 –- Min drömkyss

Min drömkyss ska vara på stranden en fin och varm sommardag. Eller kanske under regnet, som på alla kärleksfilmer. Det ska vara med någon som verkligen älskar mig och som betyder fett mycket för mig :')

Fiesta

Sitter hemma hos Dilara och är helt jävla trötta efter gårdagens fiesta. Vi lyssnar på Metropol just nu och snackar om vad som hänt. Som ni ser så håller jag på att fixa bloggen, men det vart lite krångel med stilmallen, så får fixa det senare ikväll eller något :)
Här är min superfina kära vän <3

.

Bloggen är under arbete just nu.

Friday Night

Nu ska jag gå ut med Dilara och några andra. Hörs!
 

Todays

 

Hejdå

Nu bärs det av till skolan! Blir fan vinterskor..
 

<3

Jag verkligen älskar att gå i skolan i stan! Såg nyss Norlie & KKV!! :D


Buss

Sitter på bussen just nu påväg till skolan. Börjar 11, men är framme 10 för att jag ska äta med Natali först. Igår grät jag mig till sömns så är väldigt trött och har huvudvärk. Men, man ska alltid tänka positivt!


.

ibland vill man bara dö.


Dag 18 –- Här bor jag


Yoga

Kom nyss hem efter att ha sovit hemma hos Alex & Daniel. Ska kolla lite på Gossip Girl och sen måste jag dra till Täby. Ska träffa Julia och gå på yoga vid fem. Mysig söndag, ja!
 

Fredagsmys

Väntar på att brudarna ska komma, ikväll blir det mys!

Cafe Canapée

Lunchar med min kära Dilara i stan, blev en sjukt god sallad!

Outfit!

Kör på en tråkig outfit pågrund av det tråkiga vädret!
 
 

Dagens köp!

Ursäkta röran bakom mig..!
 
Öppen rygg-tröja, 150:-
 

Tajt mössa, 79:-
 

Legg!

Äntligen har jag tagit bild till min legitimation! Måste bara vänta i fem arbetsdagar tills jag får den..

Dag 17 –- Den här veckan

Måndag: Träffa Linna i stan, boka tid för att modella och hem till henne.
Tisdag: Gymma, vara hos Dilara och plugga.
Onsdag: Vara med Dilara och fika, skaffa mitt ID-kort :D
Torsdag: Nothing planned.
Fredag: Friiiiiiiday! Vara hemma hos mig med några kompisar.
Lördag: Träffa Steffie och ha girltalk med varsin Ben&Jerry's.
Söndag: Träffa Linna och yoga pass
 
Jag vet.. En skit tråååååååkig vecka.. Jag vet..

Oui Monsieur!

Sitter i skolan. Har franska och har tråkigt. Slutar klockan två. Kul.
 

So true


CANON EOS!

Min brors kompis var här idag och sålde sin sprillans nya systemkamera med en "XL" lins till. Vart super glad eftersom min andra systemkamera inte är så.. bra.. om man säger så, plus att pappa alltid har den! Så om typ två veckor kommer jag att börja ta bilder med systemkameran = ladda upp dom till bloggen = mer bilder! Ända som saknas i min blogg är en design.. hmm.. Får ringa mina "kontakter" om det. :D
 

Friskis & Svettis

Hum.. idag har jag vart med Dilara och pluggat at her place. Vi har kommit väldigt bra överens och har det bra tillsammans. Hon är faktiskt den ända personen jag kan plugga med, även om vi babblar om annat, men vi gör ändå klart allt. Idag var det min första gympalektion och vi hade boxning. Det gick fett bra och det var sjukt kul. Påvägen ut så stog det massa snygga killar och spände sig. Jag vart seriöst kåt, haha! Fast nu kanske överdriver jag, men dreglade iallfall. (För er som inte vet så har jag gympa lektion i Friskis & Svettis i stan) Jag ska verkligen börja gymma varje dag nu ;)
 
Bild på Dilara, Rawaan, mig och Natali:

Photo Booth

Sitter hemma hos Linna just nu och lyssnar på musik samt pratar lite om gymnasiet. Vi har trotsallt inte träffat varandra på ett tag. Idag efter skolan gick jag och Linna runt i stan.
 
här kommer lite photos :D
 
 
 
 

just därför!


Dag 16 –- Min älsklingsmat


Dag 15 –- En förebild

En person jag ser upp till.. Jag ser upp till väldigt många personer till olika mål. T.ex. Min pappa är en person jag ser upp till. Om han vill lära sig något så gör han verkligen det, det viktigaste är inte att han klarar det, utan att han la ner 100% av allt. Daniel (systers son) ser jag upp till eftersom han är så smart för att han pluggar och tänker inte negativt. Han är så engagerad i det han gör, dans, studier och sina vänner. Så helt ärligt, ser jag upp till alla i min närhet.

Plans

Morgondagens planer kommer att se ut såhär:
- Möte
- Äta lunch med Dilara eller Natali
- Snabb shopping
- Renskriva läxa med Dilara
- Skola
- Fikaaaaaaaa
 
Slutar vid klockan fem imorn så jag kommer bara att hinna fika en snabbis sen så blir det säkert hem och plugga. Vi har redan haft fyra läxförhör och det har inte gått så vidare för mig. Dags att börja plugga mer!
 

X Factor

Igår var det premiär på X Factor och jag fastande faktiskt lite för det. En dålig sak var att det var bara runt fyra personer som sjöng på hela timmen. Idag var den dock bättre fast jag tycker även att dom dömmer de flestas utseende. Jaja, det blir iallafall roligt att se hur många duktiga som kan sjunga och dom som.. tycker att dom.. kan..sjunga.
 
 

Mellis

Är ute just nu i min bakgård och äter youghurt med äpple. Kom nyss hem och kände för att sätta musiken på högsta volym och bara sola lite. Mer jag är fortfarande förkyld, så kläderna tas inte av.. Ville bara uppdatera, så, njut av solen!
 

.

Ibland så har jag mycket i åtanke.. men känner att jag aldrig kan göra någon stor förändring. Hur mycket jag än försöker så är det inte många som vill sammarbeta. Som jag skrev innan, hur man behandlar personer. Jag känner att jag hjälper mina vänner, eftersom jag försöker att vara helt ärliga mot dom, så slipper dom (och jag) problem mellan oss. Men tyvärr är inte alla personer som jag. Inte för att låta som om alla borde vara som jag, men åtmindstone ha samma tanke eller något. Vad kan man egentligen göra för att förändras/förändra och undvika alla lögner/bli sårad? Jo, man kan börja med sig själv innan man säger till andra. För att om man lyckas, kommer kanske andra i ens närhet vilja göra samma sak eller kanske ha samma tanke. Det är redan tre personer som jag har pratat djupt med och velat delat med mig av tankarna. Men jag känner att det inte är tillräckligt. Får väl försöka ett tag till eller något. Hoppas att någon där ute, känner samma sak som jag.

Picasa

Håller på att ladda ner Picasa till min Mac så snart kommer jag att kunna redigera bilder och lägga till massa texter till. Mycket roligare att läsa en blogg som har sånt tycker jag. Snart ska jag ta min lilla skönhetssömn och friska upp mig till skolan imorn! Kan verkligen inte missa mer studier. Hörs imorn.
Puss & godnatt
 

Godfrey my God

Godfrey är faktisk den mest roliga komikern jag någonsin sett, efter sean the man.. Den här dansen han gör är så jävla rolig! Älskar dansen :')
 

Russian

Ska nu sätta mig och plugga rysska. Jag suger verkligen på det men det är skitcoolt och svårt.. Som tur är har jag min kompis Dilara, som är från ryssland, i klassen! Hon kan iallafall hjälpa mig en aning. Just nu vet jag hur man säger "Hej, jag heter vanessa, vad heter du, jag studerar, jag är 16 år, ja, nej, mormor". Har bara haft rysska två gånger och jag kan redan presentera mig lite kort. Något får mig att känna som om det kommer att gå grymt det här året.Jag ska dock inte ha för höga förväntningar utan bara plugga, plugga och plugga.
 
Ryska bokstäver.. :3

Sjuk

Sitter hemma och är sjuk. Men jag mår iallafall bättre än igår så vi får se om jag drar till skolan imorn. Kollade nyss klart på Gossip Girl säsong ett. Man fastar verkligen och den är sjuk bra, riktig tjejserie! Ska nu ladda ner säsong två och ta en snabb dush. Vädret är super här borta men jag får inte gå ut -.-

en bild från sommar 2011

KRYSSNINGEN

Kom nyss hem efter att ha vart på Silja Line Galaxy med släkten och så. Det var skit najs + att vi kom in på 18+ klubben! Trodde faktiskt att jag skulle sitta i hytten hela kvällen, men nej. Jag och Steffie gick runt sen träffade vi på några snygga killar som vi var med hela natten, fett trevliga och sociala var dom. Jag badade i poolen och bastade med mina kusiner och sen så passade jag på att köpa lite grejer på tax-freen. Nu ligger jag på mitt super "sköna" golv och pratar med Rawaan. Har tydligen ett läxförhör tills på måndagen..!