Gossip Girl

Kollade nyss klart på hela Gossip Girl. Det enda jag kan säga är: OH MY FUCKING GOD! Tragiskt nog är den slut med älskar slutet, helt perfekt.

Kringlan

Ska nu ge mig av till Kringlan för att luncha med rawaan och sedan ska vi ge oss av till skolan, som är fem minuter ifrån. Har nyss ätit frukost och fixat mig. Hörs snart :)
 

Inviduella val

På vägen till skolan idag så trodde jag att jag skulle frysa arslet av mig eftersom min kusin har mina vantar. Men nej! Det börjar bli plusgrader känner jag! Hoppas bara att det förblir så och inte åtegår till minusgrader!
 
Idag på mentorstiden så fick vi fylla i ett papper om våra inviduella val tills tvåan. Alla program som man kunde välja var helt främmande för mig men var ändå tvungen att välja tre stycken. Jag valde Estetisk Kommunikation, Digitalt Skapande och Matte 2!

Any.DO

Har nyss laddat ner en app som heter "Any.DO". Den är faktiskt väldigt praktiskt för mig satt jag vet vad jag måste göra idag och i framtiden, som en kalender. Tycker att ni borde ladda ner den ifall ni aldrig har koll på vad som måste göras, som jag. Här är dagens uppgifter som jag borde hinna med idag.
 
 

Vår konversation..

Så här ser det ut när jag och Natali ska planera för att träffas:


Urban Hair

Är hos Urban Hair i Skanstull och väntar med Rawaan att Emma ska klippa sig. Tragiskt nog ska hon klippa topparna.. Efter klippningen så ska vi gå och äta, får se vad det blir för något. Ville bara uppdatera lite så slipper ni läsa gårdagens inlägg. Hörs snart!


Awesome brud!


Pamela

Kom nyss ut ur duschen och ska snart ge mig av hem till Pamela för att tjocka mig. Vi ska äta lite godis, kolla på film och så ska jag hjälpa henne med en sak.
Uppdaterar när jag är där! :)

Den härliga känslan.

Började nyss tänka på när jag var på skridskobanan, jag insåg hur mycket jag saknar konståkning. Har inte haft på mig mina skridskor på fyra år innan igår. När man åker och gör tricks i sin lilla klänning är så skön, jag kände mig alltid fri även fast jag var kass. När jag ser på konståkningstävlingar på tv så ångrar jag att jag inte satsade allt om jag verkligen älskade det. Om det finns något som ni verkligen älskar, satsa allt. Gud har en plan till var och en av er.


.

Idag ska jag fika med Christoffer, Linna och Julia i stan. Var ett tag sen jag snackade med dom. Snart har det gått ett år sen vi slittrades i nian. Tiden går fort som attans! Nu måste jag fortsätta med mina franska uppgifter som vi håller på med. Puss

Skridskor

Satte mig nyss på bussen efter att ha vart i stan med Natali och handlat lite. Min dag har vart lång, jobbig men ändå härlig. Jag hade med mig egna skridskor så fick bära på två tunga väskor. På gympan åkte jag ju skridskor och det gick rätt så bra, lite för ont i fötterna bara. När jag kommer hem så ska jag lägga mig i sängen och kanske läsa lite i ryska boken. Hörs snart!

Jag och min fina vän Natali <3


Ny design

Har nyss tricksat lite med bloggen och gjort om den. Ser helt simpel ut. Det ända som fattas är att jag ändrar headern bilden. Men nu är det för sent.
 
Imorn är det en lång dag i skolan som väntar. Börjar klockan 08.15 och slutar vid 16.00. Jag har gympa imorgon, vi ska åka skridskor på Kungsträdgården. Får se om jag lyckas stå på mina gamla skridskor efter fyra års "paus". Uppdaterar imorgon och berättar hur det går. Puss!
 

Klar med allt.

Har nyss skrivit en text på två sidor till provet.. Det var helt onödigt men kände att jag behövde hitta svaren och testa att skriva ner dom. Hela den här veckan har jag pluggat, och har en franska sak kvar.. Kom nyss ihåg den men har ingen kraft för att göra den. Jag förväntar mig att jag inte får några mer läxor förens nästa vecka. Jag är så stolt över mig själv men så utmattad och hoppas på bra betyg på alla läxor jag lämnat in.
 
Ska snart sätta mig i bilen och åka hem. Ska ta en skön dusch, sätta i hårinpackning, tvätta ansiktet och raka benen. Känner att jag behöver tid för mig själv. Jag har ätit jätte dåligt och vart så sjukt yr på grund av de sena nätterna jag varit vaken.
 
Imorgon så fyller min bror 23 år. Ska åka och köpa present och gymma lite snabbt efter skolan. Vet inte riktigt vad jag ska köpa till honom. Han älskar att spela, gå ut och vara med familjen. Har någon nått bra tips?
 
Lilla trötta jag!

You Just Realized...

Sov hemma hos min syrra igår kväll och pluggade lite med Daniel. Har historiaprov tills imorgon och för första gången så tycker jag verkligen att det är enkelt och intressant! Som tur så fick vi frågorna som ska komma på provet, vilket förenklade det hela. Nu sitter jag och äter lite kakor och läser historia boken medan jag stressar lite.
Vad gör ni denna söndagskväll? :)

Chester See <3

Idag stannade jag hemma eftersom jag inte mådde så bra imorse. Känner att jag börjar bli sjuk. Lyssnar på lite covers på youtube och ska snart plugga lite. Funderar också på hur jag ska göra om mitt rum.
Han är så snygg och asgrym!
 

Så ointressant

Har franska just nu och det går fett dåligt. Det svårt och så ointressant, iallafall den metoden min lärare använder.. 

Fullt upp med plugg

Åh, mentorstiden imorgon är inställd. Alltså börjar jag 13.45!
Ska passa på att plugga sönder i en timme.
Så här ser min vecka ut:
Måndag - Ryska glosor. Franska inlämning
Tisdag - Nothing, bara plugg..
Onsdag - Ryska uppgifter. Franska inlämning
Torsdag - Samhällskunskaps uppsats. Engelska uppsats
Fredag - Historia prov.

TodaysMeet

Sitter i skolan och har människans språk. Mina kamrater har precis presenterat om två språk, ett främmande och ett stort. Det var ganska intressant! Nu sitter vi och skriver på någon knasig hemsida och argumenterar vad vi kunde gjort bättre osv. istället för att diskutra det IRL! Vart är dagens samhälle påväg...

.


SHELDON COOPER

Har vartit dålig på att uppdatera den senaste tiden men har inte direkt orkat! Har inte haft så mycket för mig förutom att spendera min tid med bästavän och släkten.
 
Har nyss kollat klart på The Big Bang Theory säsong tre på knappt tre nätter.. Spenderar för mycket tid på serier, men jag bara älskar Sheldon Cooper!